А Толкин И Властелиина?
4 posters
Страница 1 от 1
А Толкин И Властелиина?
Страстен фен или върл противник на Властелина на Задръстените сте?Защо?Какво харесвате и какво не в творчеството му?
Re: А Толкин И Властелиина?
Харесвам всичко в творчеството му, любим автор ми е. Миналата седмица си купих най-сетне ВнП (след около 30 прочитания) и още съм на седмото небе от кеф, макар да харесвам Силмарилиона повече.. Все чувам, че кофтито му били описанията, аз пък им се кефя. Четеш страница и половина-две описание и просто не може да не си представиш мястото така, все едно току-що си излязъл оттам. Любим герой на Толкин евър ми е Феанор, просто ме кефи тоя човек...елф де...копеле смахнато
Да е...само аз ли не мога да се оправя със роднинските връзки във Силмарилиона?
Което е странно предвид това, че имам дъщеря и внучка...
Ама се пак...описанията описания...хубави...ама много народ тия елфи! Не ме съдете погрешно, памет нямам, цялата е запълнена..
А Толкин е пич голям...макар и четен на комп...
Ама се пак...описанията описания...хубави...ама много народ тия елфи! Не ме съдете погрешно, памет нямам, цялата е запълнена..
Mad Lemon- Брой мнения : 20
а внучката е напаст като за 5Mad Lemon написа:Да е...само аз ли не мога да се оправя със роднинските връзки във Силмарилиона?
flood 4ever- Брой мнения : 57
О да....а най ми аресва, като боядисват Саурон в зелено.
Mad Lemon- Брой мнения : 20
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите